Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Kroatië (117)
Plaatsen
Opatija (3)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Opatija boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Opatija vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Opatija. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Opatija

Palace Bellevue

Kroatië Istrië Opatija

Een van de mooiste en oudste hotels van Opatija; zeer centraal gelegen in het gezellige stadscentrum en direct aan het strand en de boulevard. Kinderkortingen tot 40%! (bij 2 volwassenen)


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Imperial

Kroatië Istrië Opatija

Hotel Imperial is een van de oudste hotels in Opatija en was in de vorige eeuw zeer populair bij de high society uit heel Europa. Het personeel van het hotel doet er

ook vandaag de dag alles aan om u een koninklijk verblijf te garanderen. Kinderkortingen tot 38% (bij 2 volwassenen)!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Istra

Kroatië Istrië Opatija

Er lekker tussenuit met de feestdagen? Wat dacht u bijvoorbeeld van een 12-daagse reis naar Kroatië, één van de mooiste landen van Europa. Dat is pas echt genieten! U verblijft in het

bekende Opatija, waarvandaan we u meenemen op diverse interessante excursies. Zo maakt u kennis met het schiereiland Istrië en kunt u het natuurschoon bewonderen in het nationaal park Plitvice..Ook brengen we een bezoek aan het eiland Krk en de grotten van Postojna die geheel in kerstsfeer zijn. Kortom, een geweldige reis boordevol bezienswaardige uitstapjes!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen