Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (169)
Regio's
Savona (2)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Savona boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Savona vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Savona. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Savona

Costa Serena

Italië Savona Liguria

Bent u op zoek naar een schitterende Middellandse Zeecruise? Boek dan deze 12-daagse cruise met de Costa Serena. De reis is inclusief de vliegreis van Rotterdam naar Nice en terug, en de

transfer van en naar het cruiseschip. Aan boord van de Costa Serena wordt u volledig in de watten gelegd. Tijdens uw vakantie verblijft u bovendien op basis van volpension met extra's. Deze prachtige Middellandse Zeecruise vertrekt vanuit Savona en doet Katakolon/ Olympia (Griekenland), Ashdod (Israël), Haifa (Israël), Izmir (Turkije), Piraus (Griekenland) en Civitavecchia (Italië) aan. U eindigt weer in Savona. Deze cruise wordt een vakantie om nooit te vergeten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Costa Neoromantica

Italië Savona Liguria

Bent u op zoek naar een mooie cruisevakantie? Boek dan deze 12-daagse cruise met de Costa NeoRamantica over de Middellandse Zee. De reis is inclusief de vliegreis van Rotterdam naar Nice en

terug, en de transfer van en naar het cruiseschip. De Costa NeoRomantica is voorzien van vele faciliteiten, waaronder een wellnessruimte en allerlei sportmogelijkheden, dus u zult zich aan boord prima vermaken. Bovendien verblijft u tijdens uw vakantie op basis van volpension met extra's. Deze mooie Middellandse Zeecruise vaart de volgende route: Het vertrek is vanuit Savona (Italië) en dan volgt Barcelona (Spanje), Casablanca (Marokko), Agadir (Marokko), Arrecife (Lanzarote), Santa Cruz (Tenerife), Cádiz (Spanje) en ten slotte Malaga (Spanje). U eindigt weer in Savona. Een indrukwekkende route die u niet mag missen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen