Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (169)
Regio's
Sardinie (4)
Plaatsen
Sardini? (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Sardini? boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Sardini? vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Sardini?. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Sardini?

Rondreis Sardinie 14

Italië Sardinie Sardini?

Ontdek het ?chte Sardini? ! Deze autorondreis is speciaal bestemd voor mensen die een mooie combinatie wensen van verblijven in authentieke Sardiniaanse steden en stadjes enerzijds en landelijke authentieke plekken nabij interessanten

culturele bezienswaardigheden anderzijds. Sardini? wordt gekenmerkt door een heuvelachtig binnenland, golvende grasland overdekt met macchia: wilde tijm en rozemarijn, mirte, cactusvijgen en Macchiadwergeiken. Voortdurend beschenen door de zon verspreiden deze een heerlijke geur. Het eiland wordt omringd door de Mare Mediterraneo aan de westkant en de Mare Tirreno aan de oostkant. De kleur van het water kent alle schakeringen blauw van azuurblauw, azzurro, tot smaragdgroen, smeraldo. Het eiland is in de loop der eeuwen door vele zeevarende volken overheerst. Door de ge?soleerde ligging van het eiland heeft Sardegna toch een eigen cultuur kunnen behouden. De taal, het Sardisch, wordt als een Italiaanse taal beschouwd (geen dialect!) en is voor de 'vastelander' onverstaanbaar; de taal is het dichtst bij het oorspronkelijke Latijn gebleven. De schapencultuur zie je ook weer terug in de Sardische keuken; weinig vis op het menu (zeker voor een eiland) en veel schapenvlees en kaas (pecorino) en brood. De Costa Smeralda is erg mooi en de authentieke uitstraling wordt er zorgvuldig gecultiveerd maar Porto Cervo met de ontelbare, dure boetieks, nachtclubs en restaurants is toch vooral een speelplaats voor de rijksten der aarde. De meest bekende en drukst bezochte stranden liggen in het Noordoosten aan de bekende Costa Smeralda. Verder is het eiland goed ontsloten door goedbegaanbare regionale wegen, grotere plaatsen zijn ook per trein bereikbaar. Een eiland om te ontdekken in uw eigen tempo!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen