Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (169)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Lago di Varese boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Lago di Varese vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Lago di Varese. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Lago Di Varese

Continental

Italië Lago di Varese Overig Italië

In Noord-Italië, niet ver van de Zwitserse grens, ligt het Lago di Varese tussen de twee grote meren Lago Maggiore en Lago di Como. Lago di Varese ligt nabij de stad Varese

en is omringd door bosrijk gebied. Hotel Continental heeft zeer ruime kamers voor gezinnen, veel faciliteiten en ligt vlakbij het centrum. Het leuke centrum biedt volop gelegenheid om te winkelen en bezienswaardig is het Palazzo Estense, het raadhuis van de stad en een uitstapje naar Villa Panza.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Continental+

Italië Lago di Varese Lago Maggiore

Deze reis gaat naar één van de mooiste en meest natuurrijke gebieden van Italië, het prachtige merengebied in het noorden van het land. Vanuit ons hotel nabij het Meer van Varese nemen

we u mee op excursies naar de mooiste en meest bekende meren zoals het Lago Maggiore, het Comomeer en het Meer van Lugano. Een bezoek aan de stad Milaan en het Zwitserse Lugano maken deze busreis compleet. Kortom; een reis om nooit te vergeten!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen