Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (169)
Plaatsen
Genova (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Italiaanse Riviera boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Italiaanse Riviera vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Italiaanse Riviera. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Italiaanse Riviera

MSC Splendida Kerstcruise

Italië Italiaanse Riviera Genova

Wanneer u kiest voor deze kerstcruise, dan stapt u aan boord van een van de nieuwste schepen van MSC Cruises: de MSC Splendida, waarvan de officiele doop door Sophia Loren afgelopen12 juli

was. Ontdek de verschillende facetten van de MSC Splendida. Verrukkelijk eten in de verschillende restaurants, genieten van een lekker glaasje wijn in de wijnbar, en ontspannen tijdens het live entertainment. Het kan allemaal. Het schip beschikt over een sportcentrum, een joggingpiste, een fitnessruimte en tal van wellness en ontspanningsmogelijkheden. Een niet te missen belevenis is de 4-D bioscoop waar u letterlijk verzeilt raakt in de film. De MSC Splendida vaart vanaf Genua na een volle dag op zee naar Katakolon in Griekenland. Dan volgt het veelbezongen Piraeus waar u bijna een hele dag de tijd heeft. Tip: boek voor de prachtige Kaap Sounion excursie! Dan volgen Rhodos en het Egyptische Alexandrië waar u uiteraard ook van boord kunt. De terugvaart gaat via het Griekse Heraklion en het Siciliaanse Messina. Vandaar uit gaat het naar Civitavecchia terug naar Genua. Een interessantere route is nauwelijks voor te stellen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen