Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (169)
Regio's
Imperia (1)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Imperia boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Imperia vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Imperia. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Imperia

Robinia

Italië Imperia Bloemenriviera

Hotel Robinia ligt op een goede locatie aan de Italiaanse Rivièra in het dorpje Imperia. Dit is een deel van de kust van Italië dat loopt van de grens met Frankrijk tot

Toscane. De kuststrook ligt aan de Tyrreense Zee en wordt ook wel de Ligurische kust of genoemd. De Rivièra ligt voor een deel ten westen van de havenstad Genua. In het Italiaans wordt dit deel Riviera di Ponente genoemd of ook wel Riviera dei Fiori (Bloemenrivièra). Veel stadjes aan de Italiaanse Rivièra zijn internationaal bekend, zoals Portofino, Bordighera, Lerici en het mooie Cinque Terre.Het weer is er vrijwel altijd goed, met gemiddeld bijna 10000 zonne-uren per jaar en een temperatuur die tussen de 8 en 30 graden varieert. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor verschillende uitstapjes in Italië, maar ook Frankrijk en Monte Carlo zijn makkelijk bereikbaar. Andere aanraders zijn bijvoorbeeld Nice, San Remo, Alassio of Genua.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen