Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (169)
Regio's
Genua (2)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Genua boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Genua vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Genua. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Genua

MSC Splendida

Italië Genua Italiaanse Riviera

Peter Langhout Reizen heeft voor u een mooie cruise ingekocht met oa. een vertrek vlakvoor Kerst. De reis is op basis van eigen vervoer (auto dan wel vliegtuig) en een 8-daagse luxe

cruise op de MSC Splendida.Deze prachtige 8-daagse Middellandse Zeecruise vertrekt uit Genua en maakt stops in Barcelona (Spanje), Valletta (Malta), Messeina (Italie), Civitavecchia (Italie), Marseille (Frankrijk) en eindigt weer in het mooie Genua. Wanneer u kiest voor deze cruise, dan stapt u aan boord van een van de nieuwere schepen van MSC Cruises: de MSC Splendida, waarvan de officiele doop door Sophia Loren was. Ontdek de verschillende facetten van de MSC Splendida: zoals verrukkelijk eten in de verschillende restaurants, genieten van een lekker glaasje wijn in de wijnbar, en ontspannen tijdens het live entertainment. Het kan allemaal. Het schip beschikt over een sportcentrum, een joggingpiste, een fitnessruimte en tal van wellness en ontspanningsmogelijkheden. Een niet te missen belevenis is de 4-D bioscoop waar u letterlijk verzeilt raakt in de film.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MSC Lirica Zomer 20

Italië Genua Italiaanse Riviera

De MSC Lirica is een prachtige verschijning. Uw cruise is een luxe trip met tal van bijzondere ervaringen en uitstapjes – een prachtige reis naar zowel wereldsteden als intieme, kleinere bestemmingen. Deze

prachtige Middellandse zeecruise vertrekt vanuit Genua en maakt stops in Ajaccio, Civitavecchia/Rome, Salerno, Tunis, Palma, Marseille en eindigt weer in gezellig Genua. Overal ter wereld…Tijdens deze heerlijk cruisevakantie bent u op de MSC Lirica van alle gemakken voorzien – ook voor kinderen is er volop vertie r(die trouwens slechts de havengelden betalen voor deze reis) . Op dit mooie cruiseschip maakt u kennis met de typische Italiaanse gastvrijheid terwijl u gebruik kan maken van alle uitstekende faciliteiten. Een cruise met deze telg uit de MSC Cruises vloot staat garant voor een blijvende herinnering. Reizen met de MSC Lirica is een belevenis die u niet snel zal vergeten! Waar wacht u nog op?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen