Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (169)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Bussolengo boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Bussolengo vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Bussolengo. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Bussolengo

Centro Turistico Gardesano

Italië Bussolengo Gardameer

Hotel Centro Turistico Gardesano in Bussolengo ligt dicht bij het Gardameer en is de perfecte accommodatie voor u en uw kinderen. Het hotel is in 2009 gedeeltelijk gerenoveerd met als resultaat een

geweldige accommodatie waar u kunt genieten van het Gardameer en culturele excursies. Het ligt ongeveer 8 km van Lazise/Gardameer en ongeveer 15 km van Verona en in de directe omgeving kunt u het grootste waterpark van Europa bezoeken of Movieland bezoeken (gratis entreekaart bij deze boeking). Het hotel beschikt over een receptie, lift, restaurant, bar en parkeerplaats. In de kamers vindt u een douche met toilet, haardroger, telefoon en uiteraard airconditioning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen