Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Hongarije (7)
Regio's
Boedapest (2)
Plaatsen
Budapest (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Boedapest boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Boedapest vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Boedapest. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Boedapest

Veritas

Hongarije Boedapest Budapest

Tijdens deze vakantie naar het prachtige Hongarije staan wij garant voor een mooie busreis langs vele hoogtepunten van het land. We nemen u mee naar het kasteel van Sissi in Gödöllö en

u kunt genieten van een heuse Puzstashow met paarden. Natuurlijk maakt u ook kennis met de prachtige hoofdstad Boedapest en de voormalige culturele hoofdstad van Europa: Pécs. Een bijzondere busreis die u niet snel vergeet!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Danubius Budapest

Hongarije Boedapest Budapest

Boek dit jaar een kerstreis naar het prachtige Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Ontdek de schoonheid van de ‘Parel van de Donau’ met vele bezienswaardigheden als de parlementsgebouwen en het Vissersbastion. Ook

de omgeving van Boedapest is zeker de moeite waard. Wat dacht u van het indrukwekkende kasteel van Kaiserin Elisabeth of een dagtocht naar de mooie Donau-knie? Boek nu deze busreis en vier de kerst in Boedapest.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen