Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Regio's
Corfu (1)
Plaatsen
Corfu (4)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Corfu boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Corfu vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Corfu. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Corfu

Hotel Div S Rondreis Griekenland

Griekenland Corfu Corfu

Ontdek de rijke historie van Griekenland en geniet tegelijkertijd van de schitterende stranden die dit land te bieden heeft. Dat kan met deze geweldige Griekenland reis! De reis leidt eerst naar Italië

vanwaar u per luxe cruiseferry de oversteek naar Griekenland zal maken. De geschiedenis komt tot leven tijdens een bezoek aan de archeologische sites van Olympia en de prachtige oude stad Delphi. Genieten van de cultuur kunt u ook in de klassieke hoofdstad Athene die wordt gedomineerd door de Acropolis. We bezoeken Náfplio, de meest elegante stad van het Griekse vasteland, maar we nemen u ook mee naar het eiland Corfu met zijn gezellige dorpjes en helderblauwe zee.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen