Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Résidences Les Hauts de Lauzière
Geef uw mening

Résidences Les Hauts De Lauzière

Uw residentie « Les Hauts de la Lauzière » bestaat uit chalets die volledig in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving, en die met hun terras, schouwen en houten constructie al het

charme van oudsher bieden. U wordt ondergebracht in goed uitgeruste appartementen met een groot salon waar u volop kunt genieten van het haardvuur, en een uitgeruste keuken die uitgeeft op de eetruimte en op een groot terras. Bovendien kunt u na een lange sportieve dag, ontspannen in de sauna en het zwembad van uw residentie. Tot slot, om u van alle gemakken te voorzien beschikt u voer een pendeldienst die u naar Veyne en Le Superdévoluy brengt.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Résidences Les Hauts De Lauzière in Zuidelijke Alpen, La Joue Du Loup, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Uw residentie « Les Hauts de la Lauzière » bestaat uit chalets die volledig in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving, en die met hun terras, schouwen en houten constructie al het charme van oudsher bieden. U wordt ondergebracht in goed uitgeruste appartementen met een groot salon waar u volop kunt genieten van het haardvuur, en een uitgeruste keuken die uitgeeft op de eetruimte en op een groot terras. Bovendien kunt u na een lange sportieve dag, ontspannen in de sauna en het zwembad van uw residentie. Tot slot, om u van alle gemakken te voorzien beschikt u voer een pendeldienst die u naar Veyne en Le Superdévoluy brengt.