Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Les Chalets du Village Bois by Madame Vacances
Geef uw mening

Les Chalets Du Village Bois By Madame Vacances

Deze geweldige vrijstaande houten chalets, opgetrokken in 1999 aan de rand van het bos, beschikken over een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en bieden een schitterend uitzicht op de bergen en het bos. Ze

hebben allemaal een ander stijl terwijl de uitrusting en de kwaliteit dezelfde zijn. De appartementen liggen in la Houe du Loup, in de nabijheid van de pistes en bieden daarbij de mogelijkheid om te skiën van en tot aan de accommodatie. Dit familieoord, gelegen in de Hautes-Alpes, op 1500m hoogte biedt zowel goede sneeuwcondities als het zonnige zuidelijke klimaat. Het skigebied is uitermate aantrekkelijk en is voorzien van langlaufloipe en hobbels. In het Village Bois beleeft u gegarandeerd een nieuwe ervaring in een natuurlijke omgeving.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Les Chalets Du Village Bois By Madame Vacances in Zuidelijke Alpen, La Joue Du Loup, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Deze geweldige vrijstaande houten chalets, opgetrokken in 1999 aan de rand van het bos, beschikken over een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en bieden een schitterend uitzicht op de bergen en het bos. Ze hebben allemaal een ander stijl terwijl de uitrusting en de kwaliteit dezelfde zijn. De appartementen liggen in la Houe du Loup, in de nabijheid van de pistes en bieden daarbij de mogelijkheid om te skiën van en tot aan de accommodatie. Dit familieoord, gelegen in de Hautes-Alpes, op 1500m hoogte biedt zowel goede sneeuwcondities als het zonnige zuidelijke klimaat. Het skigebied is uitermate aantrekkelijk en is voorzien van langlaufloipe en hobbels. In het Village Bois beleeft u gegarandeerd een nieuwe ervaring in een natuurlijke omgeving.