Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (472)
Regio's
Bretagne (1)
Plaatsen
Bretagne (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Bretagne boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Bretagne vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Bretagne. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Bretagne

Fiets Kampeervakantie Bretagne

Frankrijk Bretagne Bretagne

Nieuw in ons assortiment. Fietsen met uw kinderen door een mooi, afwisselend en vlak gebied van de Bretagne. Aan de ene kant de zandstranden van de Atlantische Oceaan, aan de andere kant

de Golf van Morbihan. Deze route is er een geworden waar we erg trots op zijn. De tochten voeren langs de Atlantische Oceaan met zijn vele zandstranden en de Golf van Morbihan met zijn meer dan 100 eilandjes. Er zijn vele fietspaden aangelegd die u steeds weer naar de kleinere zandstrandjes brengen. De eilandjes in de Golf kunt u bezoeken met veerboten om er te wandelen of te fietsen. Leuke oude steden die een bezoek meer dan waard zijn, zoals Vannes en Auray, liggen op fietsafstand. De zee, het meer en de natuur geven aan deze route een uniek karakter! Fiets-kampeer arrangementen Deze trektocht kan in de zomer als een 8- daagse fiets-kampeer arrangement geboekt worden. Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende campings en volgt u de routes die wij voor u hebben verzorgd. Per dag fiets u tussen de 30 km en 40 km in de mooiste omgeving van de Bretagne. De doortrekdagen tussen de campings zijn op: zondag, dinsdag en donderdag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen