Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Three Corners Palmyra Resort
Geef uw mening

Three Corners Palmyra Resort

Three Corners Palmyra Resort**** biedt vakantieplezier voor het hele gezin tegen een aantrekkelijke prijs. Het 4-sterren hotel biedt diverse ruime zwembaden, waarvan 1 met spectaculaire glijbanen voor jong en oud. Een professionele

kidsclub voor de kinderen en tal van (sport) faciliteiten. Ook beschikt Three Corners Palmyra Resort**** over een privé strand waarnaar u per shuttlebus vervoerd wordt. Het eten en drinken in Three Corners Palmyra Resort**** is uitstekend geregeld en door middel van de all inclusive formule is er altijd wel een hapje of verkoelend drankje in de buurt. Door de ligging is er een korte transfertijd van de luchthaven naar het hotel.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Three Corners Palmyra Resort in Sinai, Sharm El Sheikh, Egypte.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Three Corners Palmyra Resort**** biedt vakantieplezier voor het hele gezin tegen een aantrekkelijke prijs. Het 4-sterren hotel biedt diverse ruime zwembaden, waarvan 1 met spectaculaire glijbanen voor jong en oud. Een professionele kidsclub voor de kinderen en tal van (sport) faciliteiten. Ook beschikt Three Corners Palmyra Resort**** over een privé strand waarnaar u per shuttlebus vervoerd wordt. Het eten en drinken in Three Corners Palmyra Resort**** is uitstekend geregeld en door middel van de all inclusive formule is er altijd wel een hapje of verkoelend drankje in de buurt. Door de ligging is er een korte transfertijd van de luchthaven naar het hotel.