Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Egypte (25)
Regio's
Cairo (1)
Plaatsen
Cairo (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Cairo boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Cairo vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Cairo. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Cairo

Combinatierondreis Egypte

Egypte Cairo Cairo

Reis terug in de tijd naar de magische wereld van het oude Egypte! Tijdens deze prachtige rondreis Egypte ziet u alle hoogtepunten die Egypte te bieden heeft: een vakantie vol cultuur, een

Nijlcruise en strand. U begint uw vakantie in Cairo met de piramides van Gizeh en het beroemde Egyptische museum. De nachttrein brengt u vervolgens naar Aswan waar u aan boord gaat van een comfortabel cruiseschip om te genieten van een prachtige Nijlcruise. Deze prachtige tocht over de Nijl eindigt in Luxor met een bezoek aan de Vallei der Koningen. Tot slot kunt u in de Egyptische badplaats Hurghada aan het strand nog een paar dagen ontspannen voordat u teruggaat naar Cairo en er een einde komt aan uw vakantie in Egypte. U heeft de keuze uit drie-, vier- of vijfsterrenhotels om in te verblijven tijdens uw rondreis Egypte. De rondreis Egypte gaat al door bij een deelname vanaf twee personen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen