Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Egypte (25)
Regio's
Aswan (1)
Plaatsen
Nijl (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Nijl boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Nijl vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Nijl. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Nijl

Combinatierondreis Egypte

Egypte Aswan Nijl

Reis terug in de tijd naar de magische wereld van het oude Egypte. Tijdens deze rondreis ziet u alles wat Egypte voor een vakantie te bieden heeft: cultuur, strand en een nijlcruise.

De reis begint in Cairo met de pyramides van Gizeh en het beroemde Egyptisch museum. De nachttrein brengt u naar Aswan waar u aan boord gaat van een comfortabel cruiseschip. Geniet van de prachtige tocht over de Nijl die eindigt in Luxor met een bezoek aan de Vallei der Koningen. Tot slot kunt u in Hurghada nagenieten van een fantastische vakantie. U heeft bij deze rondreis de keuze uit drie-, vier- of vijf sterrenhotels. Deze reis gaat al door bij een deelname vanaf twee personen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen