Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Mecklenburg Vorpommern boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Mecklenburg Vorpommern vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Mecklenburg Vorpommern. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Mecklenburg Vorpommern

Schloss Wedendorf

Duitsland Wedendorf Mecklenburg Vorpommern

Altijd al eens vorstelijk willen genieten van een luxe verblijf in een kasteel? Boek dan nu meteen een paar daagjes weg naar het schitterende 4-sterrenhotel Schloss Wedendorf in Duitsland. Het 17e-eeuwse kasteel

is gelegen op een mooi landgoed in het plaatsje Wedendorf in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de dagelijkse drukte en genieten van de rust en luxe.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Nordik Am Tierpark

Duitsland Oostzeekust Mecklenburg Vorpommern

Maak in 2010 kennis met het Noord-Duitse Mecklenburg en de prachtige Oostzeekust. Vanuit Güstrow verkennen we deze mooie streek, vooral bekend vanwege het enorme merengebied Mecklenburger Seenplatte en de sfeervolle badplaatsen langs

de kust. Natuurlijk bezoeken we ook interessante steden, waaronder de havenstad Rostock en Hanzestad Wismar. Bovendien gaan we tijdens deze busreis naar Rügen, het grootste eiland van Duitsland met een schitterend landschap.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen