Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Brazilië (5)
Regio's
Rondreis (3)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Rondreis Thailand boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Rondreis Thailand vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Rondreis Thailand. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Rondreis Thailand

Rondreis Verbazingwekkend Thailand

Brazilië Rondreis Rondreis Thailand

Deze bijzondere reis voert u langs een aantal absolute hoogtepunten in Thailand. De reis begint in het bruisende Bangkok en leidt vervolgens naar de historische River Kwai, via de oude hoofdstad Ayuthaya

verder noordwaarts naar de oude koningsstad Sukothai. In het uiterste noorden bezoekt u de Gouden Driehoek en maakt u kennis met een authentiek dorp: Wang Saphung. In Chiang Mai is het tijd voor een bezoek aan o.a. de olifanten en andere hoogtepunten. En aan het einde van de reis kunt u tot slot aan het strand van Cha Am nog een paar dagen heerlijk uitrusten!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Rondreis Thailand Verrassende Gli

Brazilië Rondreis Rondreis Thailand

Een ontspannende 15-daagse rondreis en strandvakantie. Thailand met Peter Langhout! Zeker, zowel qua programma als prijs want nergens krijgt u zo'n mooie rondreis voor zo'n lage prijs! Van het levendige Bangkok trekt

u verder naar de River Kwai. Vervolgens de oude koningssteden Ayuthaya en het legendarische Sukothai! In het kleurrijke Chiang Mai is het volop genieten van de vele markten, prachtige bezienswaardigheden en de schitterende koloniale woningen. Een van de hoogtepunten is een lunch met de olifanten! Vervolgens gaat u aan het rustige strand van Cha Am een paar daagjes uitrusten en nagenieten. Op de laatste dag geniet u van een heerlijk diner dat wordt opgeluisterd door een absoluut unieke liveband in een zeer bijzonder restaurant welk gelegen te midden van de rijstvelden. Een uitgekiend programma voor een ongelofelijk lage reissom!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen