Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Mooi Zutendaal
Geef uw mening

Mooi Zutendaal

Bent u toe aan een ontspannende vakantie of een gezellig weekend weg? Lekker met z'n tweeen of plezier voor het hele gezin? Vakantiepark Mooi Zutendaal in Belgisch Limburg leent zich hier uitstekend

voor! Gelegen in de groenste provincie van Vlaanderen biedt dit park u alles om u het ultiemen vakantiegevoel te bezorgen. Zo kan er gezwommen worden in het openlucht of het overdekte zwembad, beide met apart kinderbad. Aan uw kinderen heeft u geen kind wanneer ze met het recreatieteam op pad zijn. In het resturant kunt u heerlijk eten en na een mooie vakatniedag kunt u geneiten van een heerlijk Belgisch biertje op het terras, in het restaurant of in de bar. De royale villa's (eventueel met infraroodsauna) zijn bijzonder comfortabel en van alle gemakken voorzien. Er zijn villa's die geschikt zijn voor 6 personen, maar ook grotere villa's waar u met 12 personen kunt verblijven, ideaal voor een familie- of vriendenweekend. Nieuw dit jaar zijn de welness en kindvriendelijke villa's. Deze splinternieuwe villa's zijn respectievelijk voorzien van luxe wellnessfaciliteiten of diverse kindervriendelijke aspecten zoals veiligheidsmaatregelen, kindermeubels, kindersanitair en speelgoed.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Mooi Zutendaal in Belgisch Limburg, Mooi Zutendaal, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Bent u toe aan een ontspannende vakantie of een gezellig weekend weg? Lekker met z'n tweeen of plezier voor het hele gezin? Vakantiepark Mooi Zutendaal in Belgisch Limburg leent zich hier uitstekend voor! Gelegen in de groenste provincie van Vlaanderen biedt dit park u alles om u het ultiemen vakantiegevoel te bezorgen. Zo kan er gezwommen worden in het openlucht of het overdekte zwembad, beide met apart kinderbad. Aan uw kinderen heeft u geen kind wanneer ze met het recreatieteam op pad zijn. In het resturant kunt u heerlijk eten en na een mooie vakatniedag kunt u geneiten van een heerlijk Belgisch biertje op het terras, in het restaurant of in de bar. De royale villa's (eventueel met infraroodsauna) zijn bijzonder comfortabel en van alle gemakken voorzien. Er zijn villa's die geschikt zijn voor 6 personen, maar ook grotere villa's waar u met 12 personen kunt verblijven, ideaal voor een familie- of vriendenweekend. Nieuw dit jaar zijn de welness en kindvriendelijke villa's. Deze splinternieuwe villa's zijn respectievelijk voorzien van luxe wellnessfaciliteiten of diverse kindervriendelijke aspecten zoals veiligheidsmaatregelen, kindermeubels, kindersanitair en speelgoed.
Uw stedentrip naar  Mooi Zutendaal, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Mooi Zutendaal (Bron: Peter Langhout)
  •  Mooi Zutendaal