Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (367)
Regio's
Brugge (2)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Brugge boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Brugge vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Brugge. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Brugge

MPS Princess 5 Juni 20

België Brugge Belgische kust

Extra lastminute ingekocht Deze heerlijke riviercruise laat u kennismaken met bijzondere steden langs de Nederlandse en Belgische wateren! Tijdens deze cruise nemen wij u mee door de zuidelijke Lage Landen, op

een reis door de geschiedenis langs Gouda, Amsterdam, Dordrecht, Antwerpen, Gent en Brugge. We bezoeken oude vestingsteden, Vlaamse pareltjes en het kloppende hart van Belgie. Cultuur, natuur en gezellige winkelsteden passeren de revue tijdens deze zeer veelzijdige tweelandencruise aan boord van de MS Princess! Uiteraard is de goede verzorging op basis van volpension. Ervaring leert ons dat deze cruise in snel uitverkocht is. Voorkom teleurstelling en boek snel, want vol = vol!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Leonardo Brugge

België Brugge Belgische kust

Het historische stadscentrum van Brugge ligt vlakbij zodat het hotel het ideale uitgangspunt is voor afwisselende ontdekkingstochten en voor een kennismaking met het “Venetië van het noorden” met zijn doolhof aan straatjes

en steegjes, zijn idyllische kanalen, zijn historische architectuur en zijn rijke kunstschatten. Natuurliefhebbers kunnen in de nabijgelegen badplaats Zeebrugge van de zee en het strand genieten. Leonardo Hotel Brugge – u zult er zich goed voelen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen