Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Las Vegas City Trip  Four Quee
Geef uw mening

Hotel Las Vegas City Trip Four Quee

Uiteraard alleen bij Peter Langhout Reizen. Want zij stelden deze ongehoord laag geprijsde superspecial naar swingend LAS VEGAS samen. LAS VEGAS is uniek en wie wil er niet een keer geweest zijn?

Dat maken wij nu voor iedereen mogelijk want 599 is natuurlijk geen geld voor een 7 daagse special waarbij is inbegrepen de vliegreis van Amsterdam naar Las Vegas en terug (met een overstap), alle luchthaventaxen de brandstoftoeslag en een verblijf van 5 nachten in een goed hotel in Las Vegas. WE HEBBEN PER VERTREKDATUM SLECHTS EEN TIENTAL TICKETS EN HOTELKAMERS VOOR DEZE SUPERLAGE PRIJZEN BESCHIKBAAR DUS MET NADRUK GELDT WEL ; OP IS OP.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Las Vegas City Trip Four Quee in Nevada, Las Vegas, Verenigde Staten.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Uiteraard alleen bij Peter Langhout Reizen. Want zij stelden deze ongehoord laag geprijsde superspecial naar swingend LAS VEGAS samen. LAS VEGAS is uniek en wie wil er niet een keer geweest zijn? Dat maken wij nu voor iedereen mogelijk want 599 is natuurlijk geen geld voor een 7 daagse special waarbij is inbegrepen de vliegreis van Amsterdam naar Las Vegas en terug (met een overstap), alle luchthaventaxen de brandstoftoeslag en een verblijf van 5 nachten in een goed hotel in Las Vegas. WE HEBBEN PER VERTREKDATUM SLECHTS EEN TIENTAL TICKETS EN HOTELKAMERS VOOR DEZE SUPERLAGE PRIJZEN BESCHIKBAAR DUS MET NADRUK GELDT WEL ; OP IS OP.