Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Diverse s Noord Spanje
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Hotel Diverse S Noord Spanje

Genieten van de rijke cultuur van Spanje? Boek dan deze schitterende reis naar Noord-Spanje. Maak kennis met bijzondere steden als Pamplona, Burgos en Léon en bewonder de vele schitterende bouwwerken uit zowel

de Romeinse tijd als de middeleeuwen. Hoogtepunt van de reis is het bedevaartsoord Santiago de Compostela. Aangezien de naamdag van de apostel St. Jacob in 2010 op een zondag valt is het een heilig jaar voor Santiago. Een extra reden om de stad te bezoeken.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Diverse S Noord Spanje in Santiago De Compostela, Noord Spanje, Spanje.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Genieten van de rijke cultuur van Spanje? Boek dan deze schitterende reis naar Noord-Spanje. Maak kennis met bijzondere steden als Pamplona, Burgos en Léon en bewonder de vele schitterende bouwwerken uit zowel de Romeinse tijd als de middeleeuwen. Hoogtepunt van de reis is het bedevaartsoord Santiago de Compostela. Aangezien de naamdag van de apostel St. Jacob in 2010 op een zondag valt is het een heilig jaar voor Santiago. Een extra reden om de stad te bezoeken.