Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Diverse s Donau Passau Wenen
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Hotel Diverse S Donau Passau Wenen

Geniet volop van de Donau en haar mooie omgeving tijdens deze bijzondere fietsvakantie van het Duitse Passau naar Wenen in Oostenrijk. De rivier de Donau is wereldberoemd en zeer geliefd bij fietsers

door de fietspaden die u door prachtige landschappen met wijngaarden, middeleeuwse dorpjes en kastelen leiden. Bovendien maakt u kennis met de historische stad Passau en het mooie Linz. De fietstocht eindigt in de schitterende hoofdstad van Oostenrijk, Wenen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Diverse S Donau Passau Wenen in Divers Oostenrijk, Donau, Oostenrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Geniet volop van de Donau en haar mooie omgeving tijdens deze bijzondere fietsvakantie van het Duitse Passau naar Wenen in Oostenrijk. De rivier de Donau is wereldberoemd en zeer geliefd bij fietsers door de fietspaden die u door prachtige landschappen met wijngaarden, middeleeuwse dorpjes en kastelen leiden. Bovendien maakt u kennis met de historische stad Passau en het mooie Linz. De fietstocht eindigt in de schitterende hoofdstad van Oostenrijk, Wenen.
Uw stedentrip naar Hotel Diverse S Donau Passau Wenen, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Hotel Diverse S Donau Passau Wenen (Bron: Peter Langhout)
  • Hotel Diverse S Donau Passau Wenen