Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Merano
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Merano

Hotel Merano*** ligt in Grado. Dit stadje staat bekend om de thermische behandelingen die u kunt ondergaan in de spa. Daarnaast vindt u er ook een historisch centrum met oude Romeinse opgravingen.

Vlak in de buurt van het hotel vindt u een spa en het strand. Het centrum van Grado is op loopafstand van hotel Merano***. Het hotel beschikt over 44 kamers allen voorzien van douche/ toilet, airco, telefoon en t.v. Verder zijn er ook een grote lounge, lift en tuin aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Merano in Adriatische Kust, Grado, Italië.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Merano*** ligt in Grado. Dit stadje staat bekend om de thermische behandelingen die u kunt ondergaan in de spa. Daarnaast vindt u er ook een historisch centrum met oude Romeinse opgravingen. Vlak in de buurt van het hotel vindt u een spa en het strand. Het centrum van Grado is op loopafstand van hotel Merano***. Het hotel beschikt over 44 kamers allen voorzien van douche/ toilet, airco, telefoon en t.v. Verder zijn er ook een grote lounge, lift en tuin aanwezig.