Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Panorama   Gardameer   Costerma
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Panorama Gardameer Costerma

Hotel Panorama geniet van een prachtige panoramische ligging op slechts 5 minuten van het centrum van Garda en biedt uitgebreide voorzieningen waaronder een zwembad en een restaurant met uitzicht op het meer.

In hotel Panorama kunt u genieten van een verbluffend decor. De schilderachtige omgeving van het hotel zijn ideaal voor fijne, mooie wandelingen. Bovendien, binnen het bereik van een 2-uur auto rijden, vindt u wereldberoemde attracties zoals de steden Verona en Venetië. Het hotel heeft airconditioning in de zomer (van 1 juli tot 31 augustus) en beschikt over volledig gerenoveerde, comfortabele kamers. In aanvulling op het panoramische restaurant is er een terras en snackbar, en biedt het hotel een uitstekende keuken en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Panorama Gardameer Costerma in Gardameer, Gardameer, Italië.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Panorama geniet van een prachtige panoramische ligging op slechts 5 minuten van het centrum van Garda en biedt uitgebreide voorzieningen waaronder een zwembad en een restaurant met uitzicht op het meer. In hotel Panorama kunt u genieten van een verbluffend decor. De schilderachtige omgeving van het hotel zijn ideaal voor fijne, mooie wandelingen. Bovendien, binnen het bereik van een 2-uur auto rijden, vindt u wereldberoemde attracties zoals de steden Verona en Venetië. Het hotel heeft airconditioning in de zomer (van 1 juli tot 31 augustus) en beschikt over volledig gerenoveerde, comfortabele kamers. In aanvulling op het panoramische restaurant is er een terras en snackbar, en biedt het hotel een uitstekende keuken en een uitgebreid ontbijtbuffet.