Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Rondreis JavaBali
Geef uw mening

Rondreis JavaBali

Boek nu deze mooie rondreis en maak kennis met de prachtige eilanden Java en Bali. Geen land in Azië kent zo'n grote verscheidenheid aan regio’s als Indonesië. De Indonesische cultuur, natuur en

gastvrijheid zullen u verrassen. Wij nemen u ondermeer mee naar het Tangkubang Phrahu vulkaan, de Borobudur (de grootste Boeddhistische tempel van Java), de gezellige stad Yogyakarta en u zult de vele rijstvelden, koffie, cacao en rubber plantages zien. Dit alles in een ontspannen tempo, zodat u genoeg tijd heeft om uitgebreid te genieten. En aan het einde van deze indrukwekkende reis hebben wij een heerlijk luxe hotel aan het strand gereserveerd waar u heerlijk kunt nagenieten van alle indrukken van het land!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Rondreis JavaBali in Java Bali, Java, Indonesië.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Boek nu deze mooie rondreis en maak kennis met de prachtige eilanden Java en Bali. Geen land in Azië kent zo'n grote verscheidenheid aan regio’s als Indonesië. De Indonesische cultuur, natuur en gastvrijheid zullen u verrassen. Wij nemen u ondermeer mee naar het Tangkubang Phrahu vulkaan, de Borobudur (de grootste Boeddhistische tempel van Java), de gezellige stad Yogyakarta en u zult de vele rijstvelden, koffie, cacao en rubber plantages zien. Dit alles in een ontspannen tempo, zodat u genoeg tijd heeft om uitgebreid te genieten. En aan het einde van deze indrukwekkende reis hebben wij een heerlijk luxe hotel aan het strand gereserveerd waar u heerlijk kunt nagenieten van alle indrukken van het land!