Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Fly Drive Cote D'azur
Geef uw mening

Fly Drive Cote D'azur

Een wel heel bijzondere en heerlijke nazomerspecial de zonnige Zuid-Franse Cote d’Azur, waarbij we voor U zowel de vlucht als de auto hebben geregeld. Hier schijnt de zon 2700 uur per jaar

en loopt de temperatuur ook in oktober nog gemakkelijk op tot 25 graden en meer. De zee is blauw en met temperaturen van om en nabij de 24 graden zeer uitnodigend. De Cote d’Azur is Frankrijks meest geliefde vakantiestreek. Niet zo verwonderlijk want zowel kust als achterland hebben veel te bieden. Naast genieten van zon en strand zijn er heel veel leuke plaatsen. Denk aan het sjieke Cannes (neem een kijkje in de jachthaven met talloze miljoenenjachten) de heerlijke winkelstad Nice, Monaco en Monte Carlo, het kunstenaarsstadje Saint Paul de Vence, de parfumstad Grasse en wie wil kan verder landinwaarts genieten van de unieke vergezichten over en in de fameuze Grand Canyon du Verdon, de Amerikaanse Grand Canyon in het klein. Boek dus voor deze super aantrekkelijk geprijsde najaarsspecial waarmee U 3 volle dagen kunt genieten van alle bijzonderheden aan de Cote d’Azur! Op de luchthaven van Nice staat Uw auto klaar en vervolgens trekt U helemaal Uw eigen plan. Welke richting U ook kiest: U komt in de Cote d'Azur alleen maar mooie natuur, authentieke prachtige dorpjes, middeleeuwse steden en ander cultureel erfgoed tegen. In combintie met heerlijke Franse wijnen en het culinaire eten, is uw vakantie zeker een succes! Desgewenst kunnen wij voor u in de omgeving een middenklasse hotel voor U verzorgen. Dit kunt u optioneel aangeven bij de boeking.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Fly Drive Cote D'azur in Cote D Azur, Cote D` Azur, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Een wel heel bijzondere en heerlijke nazomerspecial de zonnige Zuid-Franse Cote d’Azur, waarbij we voor U zowel de vlucht als de auto hebben geregeld. Hier schijnt de zon 2700 uur per jaar en loopt de temperatuur ook in oktober nog gemakkelijk op tot 25 graden en meer. De zee is blauw en met temperaturen van om en nabij de 24 graden zeer uitnodigend. De Cote d’Azur is Frankrijks meest geliefde vakantiestreek. Niet zo verwonderlijk want zowel kust als achterland hebben veel te bieden. Naast genieten van zon en strand zijn er heel veel leuke plaatsen. Denk aan het sjieke Cannes (neem een kijkje in de jachthaven met talloze miljoenenjachten) de heerlijke winkelstad Nice, Monaco en Monte Carlo, het kunstenaarsstadje Saint Paul de Vence, de parfumstad Grasse en wie wil kan verder landinwaarts genieten van de unieke vergezichten over en in de fameuze Grand Canyon du Verdon, de Amerikaanse Grand Canyon in het klein. Boek dus voor deze super aantrekkelijk geprijsde najaarsspecial waarmee U 3 volle dagen kunt genieten van alle bijzonderheden aan de Cote d’Azur! Op de luchthaven van Nice staat Uw auto klaar en vervolgens trekt U helemaal Uw eigen plan. Welke richting U ook kiest: U komt in de Cote d'Azur alleen maar mooie natuur, authentieke prachtige dorpjes, middeleeuwse steden en ander cultureel erfgoed tegen. In combintie met heerlijke Franse wijnen en het culinaire eten, is uw vakantie zeker een succes! Desgewenst kunnen wij voor u in de omgeving een middenklasse hotel voor U verzorgen. Dit kunt u optioneel aangeven bij de boeking.