Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Akzent Congress  Hoyerswerda
Geef uw mening

Hotel Akzent Congress Hoyerswerda

Beleef een schitterende kerstreis in het Spreewald en omgeving. Dit gebied op de grens van het oosten van Duitsland en het westen van Polen kenmerkt zich nog door de ongerepte natuur en

de rust die het uitstraalt. De natuur en de leuke dorpjes en stadjes laten vroegere tijden herleven. We nemen u mee op mooie excursies zoals een bijzondere boottocht door het Spreewald en een bustour door de Duits-Poolse grensstreek. Maak bovendien kennis met de cultuurschatten van historisch Dresden. Reserveer nu en ontdek dit prachtige gedeelte van Duitsland.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Akzent Congress Hoyerswerda in Spreewald, Sachsen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Beleef een schitterende kerstreis in het Spreewald en omgeving. Dit gebied op de grens van het oosten van Duitsland en het westen van Polen kenmerkt zich nog door de ongerepte natuur en de rust die het uitstraalt. De natuur en de leuke dorpjes en stadjes laten vroegere tijden herleven. We nemen u mee op mooie excursies zoals een bijzondere boottocht door het Spreewald en een bustour door de Duits-Poolse grensstreek. Maak bovendien kennis met de cultuurschatten van historisch Dresden. Reserveer nu en ontdek dit prachtige gedeelte van Duitsland.