Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 MPS Brillant Nieuwjaarscruise
Geef uw mening

MPS Brillant Nieuwjaarscruise

Een cruise maken met de Kerstdagen en oud- en Nieuwjaar is heel bijzonder. De M.P.S. Brillant is in deze periode geheel in sfeer omgetoverd om uw verblijf aan boord zo romantisch en

gezellig mogelijk te maken. U wordt volledig in de watten gelegd met brunches en sfeervolle diners. Er wordt gezorgd voor een oergezellige oudejaarsavond en een nieuwjaarsbal met champagne, oliebollen en livemuziek. Vanzelfsprekend kunt u genieten van mooie vaarten over de rivier met zijn vele bezienswaardigheden en een gezellig animatieprogramma.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor MPS Brillant Nieuwjaarscruise in Antwerpen, Vlaanderen, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Een cruise maken met de Kerstdagen en oud- en Nieuwjaar is heel bijzonder. De M.P.S. Brillant is in deze periode geheel in sfeer omgetoverd om uw verblijf aan boord zo romantisch en gezellig mogelijk te maken. U wordt volledig in de watten gelegd met brunches en sfeervolle diners. Er wordt gezorgd voor een oergezellige oudejaarsavond en een nieuwjaarsbal met champagne, oliebollen en livemuziek. Vanzelfsprekend kunt u genieten van mooie vaarten over de rivier met zijn vele bezienswaardigheden en een gezellig animatieprogramma.