Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Plaza
Geef uw mening

Plaza

Het Plaza Hotel met vier sterren ligt op eenvoudige loopafstand van alle toeristische trekpleisters en winkelstraten. Het hotel is grotendeels gerenoveerd en heeft een zeer goede verbinding naar het centrum van de

stad. De tram stopt voor de deur. 's Ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in de onlangs gerenoveerde Orangerie. De authentieke bar biedt een hartelijke sfeer voor een aperitiefje of een borreltje voor het slapengaan. De knusse lounge biedt een traditionele stijl waarin u heerlijk kunt ontspannen met vrienden, maar waar u ook een informele vergadering kunt houden met zakenpartners.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Plaza in Vlaanderen, Antwerpen, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (3)
Het Plaza Hotel met vier sterren ligt op eenvoudige loopafstand van alle toeristische trekpleisters en winkelstraten. Het hotel is grotendeels gerenoveerd en heeft een zeer goede verbinding naar het centrum van de stad. De tram stopt voor de deur. 's Ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in de onlangs gerenoveerde Orangerie. De authentieke bar biedt een hartelijke sfeer voor een aperitiefje of een borreltje voor het slapengaan. De knusse lounge biedt een traditionele stijl waarin u heerlijk kunt ontspannen met vrienden, maar waar u ook een informele vergadering kunt houden met zakenpartners.
Uw stedentrip naar  Plaza, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Plaza (Bron: Peter Langhout)
  •  Plaza
  •  Plaza
  •  Plaza